Camera inspectie van buizen en leidingen

Heeft u al enige tijd last van een vervelende geur in huis? Of heeft u ergens een verstopping in uw leidingen of afvoer, maar weet u niet goed waar? Dankzij het gebruik van camera inspectie kan Ontstoppingsdienst De Vleminck Ilse precies in kaart brengen waar de verstopping of het probleem zich precies bevindt.

Niet alle leidingen en afvoerbuizen in huis zijn erg breed. Vaak zijn het buizen met een kleinere diameter. Dankzij ons up-to-date camerasysteem kan Ontstoppingsdienst De Vleminck Ilse. in hele kleine buizen op zoek gaan naar specifieke problemen en verstoppingen.

Last van verstopte buizen of afvoer? Contacteer ons op 0497/525.025 » Eerst kijken alvorens open te breken !Contacteer ons, 24/7

Camera inspectie bij rioolproblemen

Geurhinder en verstoppingen in beeld brengen dankzij camera inspectie

Wij werken met kleurcamera’s waardoor we de leidingen en riolering inwendig kunnen inspecteren en eventuele gebreken direct in beeld kunnen brengen. Ook in delen waar de riolering of de afvoerbuizen slecht te bereiken zijn, zijn we in staat om problemen op te sporen.

In een riool of leiding kunnen scheurtjes ontstaan, waardoor vieze geuren kunnen ontsnappen. Maar er zijn nog tal van andere problemen die voor overlast kunnen zorgen. Denk aan verzakkingen of een wortel van een boom die ingroeit. Ook vervuiling, en aantastingen van zand hebben een negatief effect op de rioolbuizen.

Camerainspectie = geen breekwerken

Het grootste voordeel van camerainspectie, is het feit dat wij alle soorten lekkages en verstoppingen kunnen lokaliseren zonder dat er enig breekwerk aan te pas komt. Camera-inspectie gaat met behulp van een kleine camera die in uw leidingen wordt geplaatst zodat u precies kunt zien wat er aan de hand is. Uitstekend toepasbaar voor moeilijk te bereiken plaatsen, zonder dat er (meer) schade kan worden aangericht. Zo kan geurhinder of verstoppingen in no-time worden opgespoord.

Riool- en leidingproblemen oplossen met camera inspectie

Het lokaliseren van het probleem in de leidingen of riolering is natuurlijk nog maar het halve werk. Het probleem moet dan ook opgelost worden. Ook hiervoor kan u terecht bij Ontstoppingsdienst De Vleminck Ilse. Na de camera inspectie kunnen wij precies aangeven waardoor de geurhinder of verstopping veroorzaakt wordt, en hoeveel een reparatie of renovatie van uw riool of leidingen kost.

Wacht niet langer om de geurhinder of verstopping op te lossen! Maak nu vrijblijvend een afspraak. Wij zijn 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar

    » Camera inspectie van uw buizen of riolering nodig?Contacteer ons, 24/7