Ontstoppingsdienst in Ename nodig?

Woont u in Ename en heeft u last van een verstopte leiding? Dan is het belangrijk om tijdig te handelen om een complete verstopping van uw leidingen, afvoer of riolering te voorkomen. Ontstoppingsdienst De Vleminck Ilse al jaren actief in Ename en kan als lokale ontstopper snel uw verstoppingen verhelpen.

Een verstopping kan u in sommige gevallen zelf oplossen, maar dit kost veel tijd en is bovendien een karwij waar veel viezigheid en stank bij komt kijken. Bovendien weet u dan ook niet helemaal zeker of het probleem volledig opgelost zal zijn en niet meer zal terugkeren.

Ontstoppingsdienst in Ename

Gelukkig kan u het ontstoppen van uw bad ook door een expert laten uitvoeren, en dat tegen zeer schappelijke prijzen. Ontstoppingsdienst De Vleminck Ilse heeft al jaren ervaring met verstoppingen en het ontstoppen van een bad in Ename. Onze monteurs kunnen snel bij u langskomen om het probleem te verhelpen.

» Hulp nodig bij ontstopping ?Vraag advies in Ename of bel 0497/525.025
Ontstoppingsdienst keuken

Onze ontstoppingsdienst gaat geregeld bij verschillende huishoudens in Ename langs om ontstoppingswerken uit te voeren. Ontstoppingsdienst De Vleminck Ilse. kan ondersteunen met onder andere:

  • ontstoppen van WC of toilet
  • ontstoppen van gootsteen of pombak
  • ontstoppen van afwasbak, keuken en vatwaasafvoer
  • ontstoppen van douches, leidingen en aflopen van bad
  • ontstoppen van regenputten en septische putten en waterreservoirs

Heeft u een verstopt bad dat zo snel mogelijk ontstopt moet worden, maar is het laat in de avond? Ook dan kan u bij Ontstoppingsdienst De Vleminck Ilse terecht. Dankzij onze spoeddienst kunnen wij ontstoppingen in Ename ook buiten de kantooruren uitvoeren.

Alle ontstoppingswerken in Ename

Een verstopping van je afvoer of leiding is erg vervelend. En het is belangrijk om zo snel mogelijk te handelen. Een verstopping van komt nooit gelegen, maar als u ermee blijft wachten om het op te lossen, kunnen de problemen erger worden.

Gelukkig woont u in Ename, waar onze monteurs dag en nacht voor al uw ontstoppingswerken klaar staan. Heeft u een verstopping: neem zo snel mogelijk contact op met Ontstoppingsdienst De Vleminck Ilse zodat wij u ook zo snel mogelijk kunnen helpen.

» Dringend een ontstoppingsdienst nodig?Contacteer ons of bel 0497/525.025