Verstopte afvoer in Koekelberg?

Woont u in Koekelberg en heeft u last van een verstopte afvoer? Dan is het belangrijk om tijdig te handelen om een complete verstopping van het riool te voorkomen. Ontstoppingswerken De Vleminck Ilse heeft veel ervaring met verschillende verstoppingen en kan in Koekelberge heel snel ter plaatse zijn.

Het ontstoppen van een toilet, vaatwasafvoer of douche is geen aangenaam karwei. Gelukkig draaien we bij Ontstoppingswerken De Vleminck Ilse onze hand niet om voor een verstopping. Onze monteurs staan dag en nacht klaar om te ontstoppen en kunnen in Koekelberg worden ingezet voor al uw verstoppingen.

Op zoek naar een ontstopper voor uw verstopte afvoer in Koekelberg?

Ontstoppingswerken De Vleminck Ilse heeft al jaren ervaring met verstoppingen en rioolwerken. Onze ontstoppingsdienst gaat dagelijks bij verschillende huishoudens in Koekelberg langs om ontstoppingswerken van de afvoer uit te voeren.

De ontstoppingsdienst van De Vleminck Ilse kan onder andere ondersteunen met:

  • ontstoppen van WC of toilet
  • ontstoppen van gootsteen of pombak
  • ontstoppen van afwasbak, keuken en vatwaasafvoer
  • ontstoppen van douches, leidingen en aflopen van bad
  • ontstoppen van regenputten en septische putten en waterreservoirs

Ontstoppingsdienst keuken

Onze ontstoppingsdienst kan op ieder tijdstip van de dag bereikt worden. Heeft u een verstopte afvoer die zo snel mogelijk verholpen moet worden? Neem dan snel contact op met Ontstoppingswerken De Vleminck Ilse. Wij kunnen zeer snel ter plaatse zijn in Koekelberg en zo uw verstopping zeer snel verhelpen.

Met de spoeddienst van De Vleminck Ilse kunnen wij u ook buiten kantooruren snel en vakkundig helpen in Koekelberg.

» Last van een verstopte afvoer in Koekelberg?Contacteer ons of bel 0497/525.025