Over ons: De Vleminck Ilse

Ontstoppingsdienst De Vleminck Ilse. bestaat uit een enthousiast team van vakkundige, ervaren en gespecialiseerde medewerkers. Eenieder van ons beschikt over een specifieke expertise, waardoor wij samen als team zeer efficiënte totaaloplossingen kunnen bieden binnen een uitzonderlijk kort tijdsbestek.

Wij werken al vele jaren hard aan het ontstoppen van verstoppingen, ruimen en legen van beerputten en septische putten, behandelen van rioleringsproblemen en alle aanverwante zaken.

U kunt bij ons iedere dag van de week en op elk gewenst tijdstip terecht , waarna wij razendsnel ter plaatse zullen zijn om u meteen uit uw lijden te verlossen. Is uw WC verstopt thuis of op kantoor? Heeft u last van een lek in uw riolering? Moet uw septische put hoognodig geleegd worden? Merkt u vervelende geuren in huis op? Voor deze en vele andere klussen staan wij direct bij u op de stoep, zodat u vrijwel geen hinder hoeft te ondervinden van dergelijke situaties.

Onze specialisaties en troeven

  • Wij zijn altijd bereikbaar voor zowel uw spoedeisende als minder spoedeisende klussen: 24/7!
  • U kunt ons contacteren vooralle soorten verstoppingen.
  • Ook kunnen wij u bijstaan met het onderhouden, leegmaken en repareren van septische putten en beerputten.
  • Problemen met leidingen en rioleringen kunnen wij snel en deskundig opsporen door middel van handige middelen zoals camera-inspectie en geurdetectie.
  • Wij werken aan zeer scherpe tarieven.
  • Wij zijn snel ter plaatse.
  • Wij beschikken over vele jaren kennis, ervaring en expertise en kunnen elke ontstoppingsklus klaren.

» Verstopping in huis? Contacteer Ontstoppingsdienst De Veminck Ilse, of bel 0497/52 50 25

Waarvoor kunt u terecht bij Ontstoppingsdienst De Vleminck Ilse?

Wij zijn gespecialiseerd op een aantal gebieden, en onze kennis kunnen we zowel apart als gecombineerd voor u toepassen. Voor elk probleem hebben wij meerdere oplossingen, zodat u snel uw dagelijkse bezigheden weer kunt aanvangen.

Wij ontstoppen elke verstopping

Of u nu last heeft van een verstopt toilet, doucheputje, afvoer of gootsteen, wanneer u ons belt komen wij direct ter plaatse om de verstopping te ontstoppen. Ook wanneer de verstopping dieper blijkt te liggen, kunnen wij u van dienst zijn. Dankzij het gebruik van moderne technieken zoals camera-inspectie en rookdetectie weten wij snel de oorzaak en plek van de verstopping te lokaliseren, zonder dat we hiervoor moeten boren of kappen. Dit scheelt heel wat in werkuren, vuil en kosten. 

Ook problemen met leidingen en rioleringen lossen wij op

Wanneer er sprake is van een haarscheurtje, lekkage of rioolbreuk, dan kunt u rekenen op onze expertise. Na het uitvoeren van een inspectie kunnen wij u helder uitleggen met welk probleem u kampt. Daarna kunnen wij u duidelijk advies bieden over de manier waarop dit het beste verholpen kan worden.

Onderhoud en ledigen van beerputten en septische putten

Bent u in het bezit van een beerput of septische put, dan helpt De Vleminck Ilse. Ruim- en ontstoppingswerken u met alle werkzaamheden die hiermee gepaard gaan. Periodiek onderhoud, ruimen en legen en het behandelen van de put met de nodige middelen is ons niet vreemd. Wanneer u ons inschakelt voor structureel onderhoud, dan weet u altijd zeker dat u probleemloos van uw septische put of beerput gebruik kunt maken.

Heeft u vragen, of wilt u graag meer over ons weten? Neem nu contact met ons op! Wij staan voor u klaar met advies, informatie en handige tips & trucs.

» Verstopping in huis? Contacteer Ontstoppingsdienst De Veminck Ilse, of bel 0497/52 50 25